image

Haalbaarheid certificaat / financieringsverklaring

Worden uw woondromen werkelijkheid in Bleekerspoort Leiden? Bij uw inschrijving dient u een haalbaarheid certificaat/financieringsverklaring te uploaden. Een certificaat/verklaring is een eis die gesteld wordt voor de toewijzing.

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw.

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of de woning van uw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Vivantus – Hypotheekshop te Leiden. Na afloop ontvangt u het haalbaarheid certificaat, als PDF-document. Dit document dient u, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. De Vivantus - Hypotheekshop is samenwerkend partner bij het project Bleekerspoort Leiden. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Vivantus- Hypotheekshop te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Maak online een afspraak

Ga naar https://www.hypotheekshop.nl/afspraak-maken/leidencentrum/ om een afspraak aan te vragen. Na het invullen van uw gegevens streven zij ernaar binnen 24 uur de afspraak te bevestigen.

Foto

SCHRIJF U NU IN

Heeft u interesse in een van de woningen? Schrijf u nu in of bel een van de makelaars: Hoekstra & Van Eck of Brockhoff Makelaars

INSCHRIJVEN