image

Nieuwsberichten

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen voor iedereen! 

Meer dan 70 procent VERKOCHT!

Goed nieuws! Meer dan 70% is verkocht. Nog slechts een enkel appartement en herenhuis is beschikbaar. Voor meer info, neem contact op met de makelaar. 

Materialisatie is te zien bij onze bouwpartner

Onze bouwpartner ThuisinBouwen uit Meerkerk heeft een bouwinspiratiecentrum van maar liefst 1300 m2. In het inspiratiecentrum is uiteraard ook de materialisatie te zien van de woningen/appartementen van Bleekerspoort.

Gefeliciteerd kopers!

Diverse overeenkomsten zijn er inmiddels getekend. Felicitatie voor alle kopers!

Er zijn nog woningen/appartementen beschikbaar. Klik op het woningaanbod voor beschikbaarheid.

Bouwteamovereenkomst getekend!

De bouwteamovereenkomst is gesloten met ThuisinBouwen en AW Groep. Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de sloop, bouw van de parkeergarage en de woningen/appartementen. Nadat alle woningen zijn verkocht, gaan deze 2 partijen aan de slag. 

Verkoop is gestart!

De verkoop van de woningen en appartementen is gestart. De eerste opties zijn verstrekt! U kunt nog inschrijven, u wordt dan genoteerd als reserverkandidaat. 

Definitieve impressies online!

De definitieve impressies staan online. Binnenkort volgt meer informatie, zoals het verkoopproces. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan brengen wij u als eerste op de hoogte bij nieuws over het project.

Bleekerspoort op Facebook!

Volgt u ons al? Bleekerspoort heeft haar eigen pagina op Facebook. Regelmatig zullen hier nieuwsfeitjes, updates en impressies geplaatst worden.

www.facebook.com/Bleekerspoort

Goed nieuws en voorjaar gaan samen

Goed nieuws, het bestemmingsplan is onherroepelijk! Dat betekent dat we ons volledig gaan richten op het in orde maken van de verkoopstukken. De intentie is om dit voorjaar in verkoop te gaan met de 33 woningen/appartementen.

En..wat vindt u van deze (concept) impressie? 

 

Fijne feestdagen!

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Normaal gesproken een periode vol gezelligheid met familie en vrienden. Helaas zien de feestdagen er dit jaar anders uit. Ondanks dat wenst het team van Bleekerspoort u fijne feestdagen en alvast een gelukkig maar vooral gezond 2021!

Ook offline brengen we Bleekerspoort onder de aandacht

Onlangs hebben we een flyer gemaakt om ook offline Bleekerspoort onder de aandacht te brengen. Heeft u de flyer al gespot? 

Mooie warme rood / oranje tint gevelsteen

Onlangs heeft het projectteam samen met de architect de kleur van de gevelstenen uitgezocht. Stenen in een mooie, warme rood / oranje tint, passend binnen het straatbeeld en haar naaste omgeving. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Bleekerspoort? Vergeet dan niet u aan te melden voor de nieuwsbrief, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden. Onder de button https://bleekerspoort.nl/interesse meld u zich aan.

 

Statige en chique uitstraling

De inspiratie voor het ontwerp haalde de architect uit de opzet en architectuur van omliggende straten. Diverse elementen vertaalde hij op een eigentijdse manier naar een nieuw geheel. Zo voegt Bleekerspoort zich mooi bij wat al bestaat en krijgt de nieuwbouw toch een eigen identiteit. Prachtig die schilddaken met ruim overstek, accenten in metselwerk en bovenlichten. De klassieke opbouw van de gevels verwijst naar het rijke verleden van Leiden en geven Bleekerspoort een statige, chique uitstraling.

Ideale locatie

Bleekerspoort komt in Tuinstadwijk aan de Bloemistenlaan. Een ideale locatie. U steekt zo de singel over naar de charmante vestingstad met gezellige pleinen, grachten en een rijkheid aan winkels, horeca en cultuur. Liever even rust of ontspanning? Langs de singel liggen diverse parken. Vanaf Bleekerspoort rijdt u ook nog eens in 10 minunten de N206 op die aansluit op de A4. Amsterdam en Den Haag zijn snel bereikbaar! 

We zijn online!

Graag willen we u kennis laten maken met Bleekerspoort. Waar ooit een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastische wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden. Bleekerspoort bestaat uit 23 gezinswoningen, 10 appartementen en een stallingsgarage onder de nieuwe woningen met 47 parkeerplaatsen.

Vergeet niet u aan te melden als belangstellende. We verwachten in het 4e kwartaal van 2020 in verkoop te gaan. Iedereen die staat ingeschreven, wordt automatisch op de hoogte gehouden.

U kunt zich op deze site inschrijven bij: AANMELDEN

SCHRIJF U NU IN

Heeft u interesse in een van de nog beschikbare woningen? Schrijf u nu in of bel direct een van de makelaars: Hoekstra & Van Eck of Brockhoff Makelaars

INSCHRIJVEN