logo header
image

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN DE ONTWIKKELINGEN

Nieuwsberichten

Mooie warme rood / oranje tint gevelsteen

Onlangs heeft het projectteam samen met de architect de kleur van de gevelstenen uitgezocht. Stenen in een mooie, warme rood / oranje tint, passend binnen het straatbeeld en haar naaste omgeving. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Bleekerspoort? Vergeet dan niet u aan te melden voor de nieuwsbrief, zo wordt u automatisch op de hoogte gehouden. Onder de button https://bleekerspoort.nl/interesse meld u zich aan.

 

Statige en chique uitstraling

De inspiratie voor het ontwerp haalde de architect uit de opzet en architectuur van omliggende straten. Diverse elementen vertaalde hij op een eigentijdse manier naar een nieuw geheel. Zo voegt Bleekerspoort zich mooi bij wat al bestaat en krijgt de nieuwbouw toch een eigen identiteit. Prachtig die schilddaken met ruim overstek, accenten in metselwerk en bovenlichten. De klassieke opbouw van de gevels verwijst naar het rijke verleden van Leiden en geven Bleekerspoort een statige, chique uitstraling.

Ideale locatie

Bleekerspoort komt in Tuinstadwijk aan de Bloemistenlaan. Een ideale locatie. U steekt zo de singel over naar de charmante vestingstad met gezellige pleinen, grachten en een rijkheid aan winkels, horeca en cultuur. Liever even rust of ontspanning? Langs de singel liggen diverse parken. Vanaf Bleekerspoort rijdt u ook nog eens in 10 minunten de N206 op die aansluit op de A4. Amsterdam en Den Haag zijn snel bereikbaar! 

We zijn online!

Graag willen we u kennis laten maken met Bleekerspoort. Waar ooit een wasserij huisvestte aan de Bloemistenlaan, is het straks fantastische wonen. Vergane glorie maakt plaats voor schitterende nieuwbouw die mooi aansluit op de bestaande bebouwing. Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of comfortabel appartement? Maak kennis met Bleekerspoort en wandel straks in 5 minuten naar hartje Leiden. Bleekerspoort bestaat uit 23 gezinswoningen, 10 appartementen en een stallingsgarage onder de nieuwe woningen met 47 parkeerplaatsen.

Vergeet niet u aan te melden als belangstellende. We verwachten in het 4e kwartaal van 2020 in verkoop te gaan. Iedereen die staat ingeschreven, wordt automatisch op de hoogte gehouden.

U kunt zich op deze site inschrijven bij: AANMELDEN

footer image

Belangstelling?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

MELD U AAN